«Χτυπάει» Ουρτάδο - Μπαλού!

Ο Πανσερραϊκός πάει για το μεγάλο διπλό «χτύπημα» με Πολ Ουρτάδο και Φάμπιο Μπαλού!


Διατεθειμένοι να κάνουν μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα είναι οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, τα ''λιοντάρια'' έχουν έρθει σε επαφή με δύο ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία. Ο ένας είναι ο Βραζιλιάνος 30χρονος αμυντικός μέσος Φάμπιο Μπαλού, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο έπαιζε στην Παναχαϊκή, ενώ έχει περάσει και από Τρίκαλα και Πανθρακικό.
Ο άλλος είναι ο Βενεζουελάνος 28χρονος χαφ Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο, που στο περασμένο πρωτάθλημα αγωνίστηκε με επιτυχία στον Παναιγιάλειο. Στην Ελλάδα ο Λατινοαμερικανός έχει παίξει και σε Πανηλειακό, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή και Αστέρα Τρίπολης. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, αν αυτές ολοκληρωθούν και τυπικά.
Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 32χρονο Εμίλιο Φουρτάδο. Τον στράικερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος το περασμένο εξάμηνο σημείωσε 8 γκολ σε 17 παιχνίδια με τον Παναιγιάλειο. Και αυτός φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τους Σερραίους!

Last modified onΤρίτη, 14 Ιούλιος 2015 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep