«Θέμα άγχους ότι δεν σκοράρουμε»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι οι παίκτες του στα Χανιά δεν σκοράρουν εύκολα διότι έχουν άγχος.

Μετά το 1-0 σε βάρος του Καραϊσκάκη, ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκοράρει εύκολα λόγω άγχους. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική και ψυχολογικά και βαθμολογικά, γιατί ανεβήκαμε στον βαθμολογικό πίνακα, που είναι ο στόχος μας αυτός. Η ομάδα δείχνει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο κατά την άποψή μου και έχει πλάνο μέσα στο γήπεδο. Το ότι δε σκοράρουμε εύκολα για μένα είναι άγχος και αυτό το άγχος πρέπει να το αποβάλλουμε, να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες και δυνατότητες για γκολ μπορώ να θυμηθώ σήμερα, στα περίπου 30 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Αυτό που έγινε σήμερα με τις καθυστερήσεις και με την έλλειψη ρυθμού είναι εύλογο μετά να μην μπορεί να βρει μία ομάδα ρυθμό και να κάνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες όταν υπάρχουν τόσες διακοπές. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είχαν το σθένος και το καθαρό μυαλό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους».

Last modified onΣάββατο, 13 Μάρτιος 2021 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep