Πτολεμαΐδα με Λάμτσε

Με νέο πρόσωπο τον Φράνκο Λάμτσε η αποστολή των Χανίων για Πτολεμαΐδα. Το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ.

Η αποστολή των Χανίων για την Πτολεμαΐδα, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, περιλαμβάνει ένα νέο πρόσωπο, τον υπό δοκιμή Φράνκο Λάμτσε. Γεννημένος στις 30/07/1998, ο 22χρονος αμυντικός θα επιδιώξει να πείσει ότι αξίζει να μείνει στο ρόστερ για να υπογράψει. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Πλατανιά, από τη Δοξα Παχιανών, από το ΣΥΝΚΑ και την Παλαιόχωρα.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εξής: «Το βράδυ της Κυριακής (06/09) αναχωρεί η αποστολή της ομάδας μας με αρχικό προορισμό τον Πειραιά και τελικό την Πτολεμαΐδα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Στο διάστημα αυτό είναι προγραμματισμένα τα φιλικά παιχνίδια με Μακεδονικό Φούφα (10/09), Τρίγλια (13/09) και Πιερικό (17/09).

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης (τερματοφύλακες), Ανδρέου, Ζιαμπάρης, Σωτηράκος, Κεχαγιάς, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Λάμτσε (υπό δοκιμή), Πλέγας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Καστανοπουλάκης, Μυφτάρι, Μπερντίος, Κάρλος, Δημητριάδης, Βρεττός, Γιάκος, Διαμαντόπουλος. Να σημειωθεί ότι ο Σουντουρά, που συνεχίζει στην ομάδα μας και για τη νέα σεζόν, έχει ειδική άδεια και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί στην προετοιμασία».

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ενα νέο μέλος προστέθηκε στο ιατρικό επιτελείο των Χανίων για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Ο γνωστός ορθοπεδικός Γιάννης Σφυράκης, με πολυετή παρουσία σε ομάδες (Κύδων Χανίων – Α1 χάντμπολ, Μινώταυρος, ΑΟ Χανιά, Πλατανιάς) θα είναι ο νέος ιατρός της ομάδας μας.
Γι’ ακόμη μία χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία της ομάδας μας με τον φυσικοθεραπευτή Αδάμ Μπούτζουκα, ενώ για δεύτερο χρόνο τις υπηρεσίες του ως μασέρ θα προσφέρει ο Στέλιος Μαυριγιαννάκης

Υπεύθυνοι ιματισμού παραμένουν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Αποστόλης Κουνδουράκης και Γιώργος Αποστολάκης».

Last modified onΚυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2020 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep