«Ανταμοιβή τέτοια γκολ»

Ο Ρόοπε Ρίσκι σκόραρε κατά της ΑΕΚ και στις δηλώσεις του μίλησε για την ανταμοιβή της προσπάθειας του ΑΟΧ Κισσαμικού. Ο Ρόοπε Ρίσκι σκόραρε κατά της ΑΕΚ και στις δηλώσεις του μίλησε για την ανταμοιβή της προσπάθειας του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Ο Ρόοπε Ρίσκι μετά το γκολ επί του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, σκόραρε και απέναντι στην ΑΕΚ και πανηγύρισε την ισοπαλία.

Η ισοπαλία με 1-1 στην αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ήρθε στις καθυστερήσεις για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, με τον Ρόοπε Ρίσκι να είναι εκείνος που σημείωσε το χρυσό γκολ. Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV. Η δήλωσή του:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και είναι σημαντικό που πήραμε τέτοιο αποτέλεσμα. Τα δεδομένα βέβαια συνεχίζουν να είναι δύσκολα για την ρεβάνς για την ΑΕΚ και το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Αν δουλεύεις σκληρά και προσπαθείς έρχεται η επιβράβευση σε κάποια παιχνίδια και ξέρεις πως θα αμειφθεί η δουλειά σου.

Προσπάθησα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα, κατάφερα να σκοράρω και να δώσω στην ομάδα μου το γκολ, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για το καλύτερο στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος».

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 12:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep