«Πίεση μόνο για βελτίωση»

Ο Γιώργος Πετράκης δήλωσε ότι ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα πρέπει με το παιχνίδι του να ξεπεράσει παράγοντες που επηρεάζουν το ποδόσφαιρο.

Την πρώτη του νίκη ψάχνει ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (17/11) με τον Βόλο. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Γιώργος Πετράκης η μόνη πίεση έχει να κάνει με το πώς η ομάδα του θα εμφανιστεί βελτιωμένη. Όπως έπραξε η ΠΑΕ, έτσι και ο ίδιος δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι αρκετοί παράγοντες έχουν στερήσει ως τώρα θετικά αποτελέσματα...

Ο Πετράκης δήλωσε:

«Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει με βάση την ποιότητα αντιπάλου και την ικανότητα που έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το γνωρίζουμε αυτό, έχουμε συλλέξει πληροφορίες. Βάσει, όμως της δικής μας ποιότητας και του τρόπου παιχνιδιού μας είμαστε σίγουροι ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, θα είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας, τη νίκη.

Αυτό που μας πιέζει είναι το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι και πώς θα μπορούμε να διεκδικούμε μέσα από τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε, σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς. Το ότι αυτό δεν έχει έρθει ακόμα, κάποιες φορές αυτό ήταν άδικο, κάποιες δεν δικαιούμασταν να πάρουμε αυτό που έπρεπε. Η πίεση υφίσταται μόνο για να μπορέσουμε να είμαστε αυτό που θέλουμε σαν ομάδα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να το επηρεάσουν πολλοί παράγοντες. Εμείς όσους περισσότερους από αυτούς μπορούμε, θα πρέπει να τους ξεπεράσουμε με το παιχνίδι μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο αμυντικός, Τάσος Παπαχρήστος ανέφερε:

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Παρότι προσπαθήσαμε πολύ τα αποτελέσματα τις πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν τα επιθυμητά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη για φέτος».

Από 5 έως 20 ευρώ τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League 2018-2019 με αντίπαλο τον Βόλο ΝΠΣ (17/11, 15:00) θα αρχίσει μιάμιση ώρα (13:30) πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα VIP: 20 ευρώ
Θύρες 1,2: 10 ευρώ
Θύρα 3: 5 ευρώ».

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep