«Πολύ υψηλά κίνητρα»

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός, αν και έχει πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, θέλει να φανεί ανταγωνιστικός στο Κύπελλο όπως δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης.

Τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου ξεκινά ο ΑΟΧ Κισσαμικός την προσεχή εβδομάδα. Ο Γιώργος Πετράκης, λοιπόν, σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Νέας Τηλεόρασης» αναφέρθηκε στον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας, στο κίνητρο που δίνει η παρουσία του Παναθηναϊκού και στην ευνοϊκή - για τους «κυανόλευκους», μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού ανέφερε:

«Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στους ομίλους και θα αντιμετωπίσουμε δύο ομάδες από τη μεγαλύτερη κατηγορία και πόσω μάλιστα τον Παναθηναϊκό, χωρίς να υποτιμώ την ομάδα του Αγρινίου, είναι κάτι πολύ θετικό. Τα κίνητρά μας είναι πολύ υψηλά μ' αυτές τις ομάδες και σ' αυτό τον θεσμό.

Όσον αφορά στον ΟΦ Ιεράπετρας, τον έχω παρακολουθήσει και έχει παίκτες με παραστάσεις Football League ή και παραπάνω κάποιοι. Αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι για εμάς είναι προτεραιότητα το Κύπελλο. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει ακόμα και σ' αυτό τον θεσμό.

Το γεγονός ότι έχουμε παίξει ένα παιχνίδι και θα δώσουμε ένα ακόμα για εμάς είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να μπούμε σε μία διαδικασία των επίσημων αγώνων. Αυτό θα μας βοηθήσει να μπούμε σε ρυθμό. Τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα».

Για το πώς θα πορευτεί ο ΑΟΧ Κισσαμικός μετά το ματς Κυπέλλου και δεδομένου ότι το πρωτάθλημα θα καθυστερήσει να ξεκινήσει:

«Σίγουρα δεν θα έχουμε την ευκολία να δώσουμε άλλους φιλικούς αγώνες, αλλά κάτι θα βρεθεί. Μας βολεύει να κερδίσουμε λίγο χρόνο ακόμα, γιατί κάναμε κάποιες μεταγραφές στο τέλος. Να έχουμε 10-15 ημέρες, ώστε να μπορούν και τα παιδιά που έχουν έρθει να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να μας βρει ακόμα πιο έτοιμους για την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΠέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep