Ηττήθηκε 3-2 στο Ρέντη

Καλά στοιχεία είδε ο Γιώργος Πετράκης από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού στην φιλική ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό. Καλά στοιχεία είδε ο Γιώργος Πετράκης από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού στην φιλική ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου ηττήθηκε με 3-2 σε φιλικό που έγινε το πρωί της Πέμπτης (6/9). 

Καλά στοιχεία έδειξε ο ΑΟΧ Κισσαμικός απέναντι στον Ολυμπιακό το πρωί της Πέμπτης (6/9) στο Ρέντη, όπου ηττήθηκε με 3-2. Η ομάδα των Χανίων κράτησε το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και τα γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Γκερέρο, Φετφατζίδης και Πάρντο σκόραραν για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Αποστολόπουλος και ο υπό δοκιμή Ντομινίκ για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Ολυμπιακός έχασε και πέναλτι με τον Φετφατζίδη.  

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Ρίσκι, Ντομινίκ. Έπαιξαν και οι Αρναρέλλης, Λαζαρίδης, Τεγούσης, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Καντιμά, Παπαχρήστος, Γρηγορόπουλος, Κεχαγιάς.

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 12:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep