Προπόνηση με Σάλιακα

Ο Μανώλης Σάλιακας συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του ΑΟΧ Κισσαμικού. Ο Μανώλης Σάλιακας συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Στην απογευματινή προπόνηση του ΑΟΧ Κισσαμικού συμμετείχε ο Μανώλης Σάλιακας που επέστρεψε στην ομάδα των Χανίων ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. 

Διπλή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης (30/8) για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού, οι οποίοι δούλεψαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Το πρωί υπήρξε προπόνηση στο κομμάτι της αντοχής και το απόγευμα δούλεψαν στην ομαδική τακτική. Το νέο πρόσωπο το απόγευμα ήταν ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος επέστρεψε πάλι στα Χανιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει και τη φετινή σεζόν πλεονέκτημα στα χέρια του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Πετράκη. 

Ο διεθνής με την εθνική ελπίδων αμυντικός είχε 26 συμμετοχές με τα «δελφίνια» και αναμένεται πάλι να αποτελέσει βασικό στέλεχος. Μάλιστα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να λείψει άμεσα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αφού κλήθηκε πάλι στην Εθνική Ελπίδων για την αναμέτρηση με την Τσεχία στις 10 Σεπτεμβριου. 

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων του ΑΟΧ Κισσαμικού δεν συμμετείχαν οι Χαλκιαδάκης, Καραγεώργης και Λαζαρίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.   

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep