Αναχωρεί για Καρπενήσι

Ο Γιώργος Πετράακης θα συνεχίσει τη δουλειά της προετοιμασίας με τους ποδοσφαιριστές του στο Καρπενήσι. Ο Γιώργος Πετράακης θα συνεχίσει τη δουλειά της προετοιμασίας με τους ποδοσφαιριστές του στο Καρπενήσι.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου (11/8) για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. 

Για το Καρπενήσι με 30μελη αποστολή αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου (11/8) ο ΑΟΧ Κισσαμικός, όπου θα δουλέψει το πιο σκληρό κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα των Χανίων ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της δουλειάς στην Κρήτη και πλέον με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, θα δουλέψει στο Καρπενήσι. 

Η ομάδα έκανε την πρωινή της προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ετοιμάστηκαν για την αναχώρηση με πλοίο για την Αθήνα και από εκεί με προορισμό το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Avaris Hotel που θα φιλοξενήσει αυτές τις ημέρες την αποστολή που θα είναι 30 ατόμων μαζί με το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep