«Αν συμβεί, θα είμαστε έτοιμοι»

Το σχόλιο του Αντώνη Ροκάκη για το ενδεχόμενο να ανέβει ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός στη Super League ως επιλαχών και το κόνσεπτ που άλλαξε τα δεδομένα

[googlead][/googlead]

Η διαδικασία της αδειοδότησης σε Super League και Football League ενδέχεται να ανοίξει θέσεις ανόδου για επιλαχόντες από τη δεύτερη κατηγορία.

Ο Αντώνης Ροκάκης λοιπόν κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το ενδεχόμενο σε εκδήλωση που οργάνωσαν οι ερασιτέχνες ΑΟ Χανιά και Κισσαμικός τονίζοντας πως «αν συμβεί, θα είμαστε έτοιμοι».

Από κει και πέρα ο μεγαλομέτοχος τού ΑΟ Χανιά Κισσαμικού απένειμε τα εύσημα στον προπονητή Γιώργο Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές επισημαίνοντας μάλιστα ότι το «κόνσεπτ που επιχειρήσαμε φέτος με τη μικρότερη σε ηλικία ever ομάδα έχει αλλάξει τα ποδοσφαιρικά δεδομένα πανελλαδικά».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το σενάριο ανόδου από φέτος: «Καταρχήν είναι δύσκολο. Αν συμβεί, εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός που έγινε αυτή τη χρονιά δεν ήταν για κάτι τέτοιο, όπως βλέπετε όμως πολλά προκύπτουν στη χώρα μας, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Εμείς θα είμαστε "παρών" σε οποιαδήποτε εξέλιξη έχουμε στο χώρο για ν’ ανταποκριθούμε».

-Για τη φετινή σεζόν: «Αν και η χρονιά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί διαφαίνεται ότι θα στεφθεί με επιτυχία όλη η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ο κόσμος όπως φάνηκε κι από την εκδήλωση, έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και αυτό για μας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ, οπότε, όχι θεωρητικά, αλλά πρακτικά πλέον είμαστε σε καλό δρόμο».

-Για την εκδήλωση: «Είναι μία ιστορική βραδιά σε μια εκδήλωση μιας οικογένειας που φέτος έχει μεγαλώσει. Μιας ποδοσφαιρικής οικογένειας που αποτελείται, τολμώ να το πω, από τις δυο πιο ιστορικές ομάδες του Νομού, όχι ότι οι υπόλοιπες δεν είναι. Μία οικογένεια που και εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε να έχει αυτή την πορεία. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό κάτι που φαίνεται κι από την παρουσία του στην εκδήλωση και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση».

-Για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες: «Εμείς αυτό που ονειρευτήκαμε σαν διοικήσεις των δύο ομάδων ήταν αυτό που ζήσαμε τη φετινή χρονιά. Θεωρώ ότι 5 αγωνιστικές πριν το τέλος, το να βρίσκεται η ομάδα των Χανίων στην 4η θέση, έχοντας από κάτω της ιστορικά σωματεία, μόνο τυχαίο δεν είναι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε η μικρότερη σε ηλικία -ever- ομάδα όχι μόνο φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εχουμε αλλάξει τη φιλοσοφία, το κόνσεπτ που επιχειρήσαμε φέτος, έχουμε αλλάξει τα ποδοσφαιρικά δεδομένα πανελλαδικά. Μ' ένα νεαρό τεχνικό επιτελείο, με νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει αλλάξει πλέον το στάτους κβο του ποδοσφαίρου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που παρευρίσκονται στην εκδήλωση εκπρόσωποι όλων των φορέων και αυτό λέει πολλά. Θέλω να καταλάβετε όλοι ότι το επίπεδο έχει αλλάξει. Η οικογένεια έχει μεγαλώσει. Είμαστε δυνατοί, γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί και πάμε, προχωράμε, μεγαλώνοντας συνεχώς».

Κονταρός: «Σύντομα και στη Super League»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός ο οποίος μάλιστα έχει ερμηνεύσει και τον ύμνο του ΑΟ Χανιά. Στην τοποθέτησή του έστειλε ευχές ανόδου: «είμαστε όλοι χαρούμενοι με την γενικότερη παρουσία φέτος της ομάδας του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού στη Football League. Κι επειδή τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει, εύχομαι να τη δούμε πολύ σύντομα και στη Super League».

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep