Η μεγάλη πρόκληση

Αν νικήσει τον ΟΦΗ ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός μπορεί να εξελιχθεί σε διεκδικητή της τρίτης θέσης

[googlead][/googlead]

Η κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη 5άδα είναι ο στόχος που έθεσε ο Γιώργος Πετράκης, μετά το διπλό του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού στις Σέρρες.

Αν πάντως κερδίσει η ομάδα και τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο (21/4, 17:00, ΕΡΤ3) στα Περιβόλια μπορεί να εξελιχθεί και σε διεκδικήτρια της τρίτης θέσης.

Αυτή τη στιγμή άλλωστε οι Χανιώτες απέχουν ουσιαστικά δύο βαθμούς από την Παναχαϊκή (αφού αργά ή γρήγορα θα πιστωθούν τους πόντους από το ματς του... πρώτου γύρου με τη Βέροια) και η πιο δύσκολη αναμέτρηση τους -σε θεωρητικό επίπεδο- μέχρι το φινάλε είναι η προσεχής με τους Ηρακλειώτες.

Στη συνέχεια παίζουν με Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός), Παναιγιάλειο (εντός), Αιγινιακό (εκτός), Απόλλωνα Πόντου (εντός), Τρίκαλα (εκτός), Απόλλωνα Λάρισας (εντός) και Καλλιθέα (εκτός).

Βέβαια, ο Γιώργος Πετράκης και οι παίκτες του κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εμφανίζονται προσγειωμένοι. Ξέρουν δε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία, αφού έχουν το ισχυρότατο κίνητρο της επιβίωσης. Οπότε δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια μέχρι το φινάλε και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Για την ώρα εστιάζουν μόνο στο επόμενο ματς που υπάρχει κάθε φορά στο πρόγραμμα.

Ρεπό τη Δευτέρα
Εν τω μεταξύ, η αποστολή επέστρεψε τη Δευτέρα 16/4 στη βάση της και ο προπονητής χορήγησε ρεπό στους παίκτες, μετά το πολύωρο ταξίδι από τις Σέρρες. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ θα αρχίσει την Τρίτη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep