Ατυχία σε επαναλήψεις για Μεγαρίτη

Για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες ο Κώστας Μεγαρίτης έβγαλε τον ώμο του και πλέον είναι πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

[googlead][/googlead]

Με τον ίδιο τρόπο επιμένει να χτυπάει τον Κώστα Μεγαρίτη η μοίρα. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον ΑΟ Χανιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης για τρίτη φορά τους τελευταιούς μήνες και πλέον είναι πιθανό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το διάστημα που βρισκόταν στους Ερυθρόλευκους είχε ραντεβού με την ατυχία για πρώτη φορά. Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, αλλά στη διάρκειας της προετοιμασίας στο Καρπενήσι έβγαλε τον ώμο του.

Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο για να επανέλθει -ύστερα από συντηρητική αγωγή- στις προπονήσεις της ομάδας. Εκτοτε έπαιξε σε δύο αγώνες πρωταθλήματος και σε έναν κυπέλλου, ώσπου είχε πάλι ραντεβού με την ατυχία στις 25 Φεβρουαρίου, στην προπόνηση που φιλοξενήθηκε στην Αρτα πριν από το εκτός έδρας ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Εκεί σε μία άσκηση χαμήλωσε το σώμα του για να τρέξει, ο ώμος του ήρθε σε επαφή με συμπαίκτη και βγήκε από τη θέση του...

Ξανά εξάρθρωση, ξανά το ίδιο χτύπημα της μοίρας. Ο 21χρονος μέσος μετέβη στην Αθήνα για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και πλέον είναι ορθάνοικτο το ενδεχόμενο για χειρουργική επέμβαση που θα σημάνει ουσιαστικά και το τέλος της σεζόν για τον παίκτη...

Να θυμίσουμε ότι οι συμπαίκτες του στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό ύψωσαν τη φανέλα του αφιερώνοντας του το πρώτο γκολ που πέτυχαν στο 2-2 με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep