Απρόοπτο με Μεγαρίτη

Τραυματίστηκε στον ώμο ο 21 ετών μέσος του ΑΟΧ Κισσαμικού, Κώστας Μεγαρίτης.

[googlead][/googlead]

Με ένα απρόοπτο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΑΟΧ Κισσαμικός την Κυριακή (25/02) στο βοηθητικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μεγαρίτης χτύπησε στον ώμο (εξάρθρωση) και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασή τους.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου είχε υποδεχτεί την ΑΕ Καραϊσκάκης στο ΔΑΚ Γάλλου ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός (νίκη 1-0) και ξανά Δευτέρα (26/2, 14:00, Γήπεδο Αγ. Αναργύρων Αρτας) θα ανταμώσουν οι δύο ομάδες. Αυτή τη φορά, πάντως, δεν έχει αναγνωριστικό χαρακτήρα η αναμέτρηση. Οι ομάδες έχουν ξεδιπλώσει τις αρετές τους στη διάρκεια του πρωταθλήματος και βασίζονται σε συγκεκριμένο κορμό παικτών. Οι Κρητικοί, μάλιστα, προέρχονται από 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης.

Ουσιαστικά οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κλείσουν την παρένθεση του Αλκαζάρ. Εκεί όπου στο αμέσως προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι τους γνώρισαν τη μοναδική τους ήττα (2-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας) το τελευταίο διάστημα. Σε αυτή την προσπάθεια ο προπονητής, Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει τον Ζαν Μπατίστ Λέο.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή που αναχώρησε από τα Χανιά ακτοπλοϊκώς το Σάββατο (24/02) το βράδυ απαρτίζουν οι Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Φουάσης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης και Ξύδας.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Καραϊσκάκη Άρτας για την παραχώρηση του γηπέδου: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την παραχώρηση του γηπέδου για την προπόνηση της Κυριακής».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep