Ρεκόρ συγκομιδής σε 12 αγώνες

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός ξεπερνάει τις επιδόσεις του... σκέτου Κισσαμικού.

[googlead][/googlead]

Με την τρίτη διαδοχική νίκη του στη Football League (3-1 τον Αιγινιακό) και την 6η συνολικά από την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός ξεπερνάει τις επιδόσεις του... σκέτου Κισσαμικού πετυχαίνοντας ρεκόρ συγκομιδής σε 12 αγώνες.

Με τον κόουτς Γιώργο Πετράκη να βάζει τη σφραγίδα του η ομάδα έχει φτάσει στους 21 βαθμούς (6-3-3) και βρίσκεται στην πρώτη 6αδα έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο (εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης με τη Βέροια).

Στις δύο προηγούμενες παρουσίες του Κισσαμικού στη Football League η καλύτερη επίδοση στην αντίστοιχη καμπή της σεζόν ήταν οι 17 πόντοι που συγκέντρωσε το 2015-16. Τότε σε 12 αγώνες είχε 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Την επόμενη σεζόν, το 2016-17, η ομάδα περιορίστηκε σε επίδοση 3-4-5 που απέφερε 13 βαθμούς. Μάλιστα, οι 3 νίκες ήταν διαδοχικές με Σπάρτη (2-1), Αναγέννηση Καρδίτσας (0-1) και Αιγινιακό (1-0).

Τις δύο από τις τρεις ομάδες τις κέρδισε και στο τωρινό σερί (1-0 την Αναγέννηση, 0-4 τον Παναιγιάλειο, 3-1 τον Αιγινιακό), αλλά πλέον φιγουράρει στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος.

Αν μάλιστα επικρατήσει και απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας την Τετάρτη 31/1 (15:00) θα σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ σημειώνοντας για πρώτη φορά τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Football League.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep