Σπάει τα... ταμπού ο Πετράκης

Το επίτευγμα του Γιώργου Πετράκη με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Κόντρα στο ρεύμα της κατηγορίας επέλεξε να πάει ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, αλλά τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

Προσέλαβε τον νεότερο τεχνικό της κατηγορίας, άλλαξε ριζικά το ρόστερ με την απόκτηση 23 ποδοσφαιριστών και συνάμα έριξε το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

Κι όλα αυτά σε μία κατηγορία ειδικών συνθηκών στην οποία η εμπειρία μοιάζει και ως προαπαιτούμενο για την υλοποίηση των στόχων. Παρ' όλα αυτά ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός είναι αήττητος ύστερα από 4 αγωνιστικές και με 8 βαθμούς συγκομιδή (δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες) πραγματοποιεί την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας του στη δεύτερη κατηγορία.

Μία εκκίνηση που πιστώνεται στον Γιώργο Πετράκη. Στον πρωτοεμφανιζόμενο τεχνικό στη Football League που σπάει τα... ταμπού. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ηλικία (σημειωτέον δεν έχει συμπληρώσει καν τα 30 του χρόνια, αφού γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1988).

Είναι και αγωνιστικό το θέμα. Γιατί προφανώς και δεν θεωρείται απλή υπόθεση να βγάλει ομοιογένεια από το ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος μία ομάδα με 23 νεοαποκτηθέντες.

Κάθε ολική ανακατασκευή χρειάζεται το χρόνο της. Πόσο μάλλον όταν τα "υλικά" είναι νέα και δεν έχoυν δοκιμαστεί αρκετά σε συνθήκες Football League.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep