«Πλεονέκτημα το μεγάλο ρόστερ»

Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης

Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης δεν… φοβάται την κούραση εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. 

[googlead][/googlead]

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός προέρχεται από μια επίπονη προσπάθεια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να… φοβίζει τον Γιώργο Πετράκη. Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης τονίζοντας πως οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές σε σχέση με το ματς της Τρίπολης. Αναλυτικά:

Για το αν επηρεάζει την ομάδα σε κομμάτια κούρασης το γεγονός ότι θα παίξει δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό, είμαστε αρκετό καιρό στην προετοιμασία. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι έχουμε και μεγάλο ρόστερ σχετικά, έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, όποτε νομίζω για εμάς ότι δεν θα είναι θέμα αυτό το κομμάτι».

Για το αν πήρε ώθηση η ομάδα μετά την καλή εμφάνιση στην Τρίπολη: «Είναι άλλες συνθήκες όσον αφορά τα δύο παιχνίδια. Παίξαμε με μία ομάδα της Super League, όπου πραγματικά κάναμε μία καλή προσπάθεια. Οι συνθήκες του παιχνιδιού τη Δευτέρα θα είναι πολύ διαφορετικές και σίγουρα για εμάς θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι, όσον αφορά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα θέλει αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι’ αυτό και περιμένουμε την εκκίνηση του πρωταθλήματος ώστε να ξεκινήσουμε θετικά».

Για το αν είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει εκτός Χανίων και ενδεχομένως λόγω ώρας χωρίς αρκετό κόσμο στο πλευρό της: «Τα πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε δεν μας επηρεάζουν σε τίποτα, εμένα προσωπικά και την ομάδα μου, οπότε πορευόμαστε με αυτό».

Για τα “κλειδιά” της αναμέτρησης με τον Καραϊσκάκη: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σίγουρα κρύβει εκπλήξεις. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα που παίζουμε αντίπαλοι με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει είναι μία καλή ομάδα, άσχετα ότι είναι πρώτη φορά στη Football League. Οπότε από τους ποδοσφαιριστές μου αυτό που θα χρειαστεί να έχουμε σαν ομάδα είναι ψυχή, πάθος, συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο και πολλή δουλειά ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη».

Χαλάρωμα στην Μοναχή Ελιά
Η αποστολή του ΑΟΧ Κισσαμικού επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής (27/10) στα Χανιά και το μεσημέρι οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep