«Δεν ξέρουμε κάτι επίσημο»

Ο Γιώργος Πετράκης Ο Γιώργος Πετράκης

Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης μόνο σίγουρος δεν είναι για την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22/10). 

[googlead][/googlead]

Ανυπόμονος αλλά και καθόλου σίγουρος για την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης. Όπως δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού μετά το τέλος του φιλικού με το ΣΥΝΚΑ: «Δεν γνωρίζουμε κάτι! Αυτό που ακούμε κι εμείς, τα περισσότερα τα μαθαίνουμε από σας! Από τα δικά σας λεγόμενα, με βάση το ρεπορτάζ, δεν ξέρουμε κάτι επίσημο».

Tόνισε, πάντως, ο Πετράκης ότι η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη για να ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης: «Θέλουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι! Είμαστε, αισθανόμαστε έτοιμοι, μακάρι να ξεκινήσουμε με το "δεξί" γιατί παίζουμε κιόλας στην έδρα μας».

Από κει και πέρα αναφορικά με το φιλικό της Κυριακής, πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε το ΣΥΝΚΑ που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε αυτό το φιλικό που ήταν σαν τελευταία πρόβα πριν ξεκινήσουμε. Εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του, γιατί πραγματικά είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν τους αξίζει να είναι στο τοπικό και με αυτό το υλικό στέκονται εύκολα στην παραπάνω κατηγορία. Θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι άσχετα που το μέγεθος των δύο ομάδων όσον αφορά την κατηγορία που αγωνίζονται είναι μεγάλο.

Υπήρχαν ανταγωνιστικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε εν μέρει ευχαριστημένοι. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Είχαμε να παίξουμε πάρα πολύ καιρό. Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως είδαμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και πλέον αυτό που περιμένουμε είναι η έναρξη του πρωταθλήματος».

Πηγή: athlitiko.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep