«Είμαστε έτοιμοι»

Οι Γιώργος Πετράκης, Αλέξης Σελινιωτάκης έδωσαν το σύνθημα για νίκη του ΑΟΧ Κισσαμικού απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Δηλώσεις στη «ΝΕΑ Τηλεόραση» Κρήτης ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό έκαναν ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης και ο αρχηγός των «κυανόλευκων», Αλέξης Σελινιωτάκης. Αμφότεροι δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να επικρατήσουν. Ο Πετράκης είπε:

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι έρχεται ένα επίσημο παιχνίδι, γιατί είμαστε αρκετό καιρό στην προετοιμασία. Είναι καλό για μας που θα δούμε την ετοιμότητα των παικτών σε ένα ματς που δεν είναι φιλικό. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά. Σίγουρα δεν έχουμε προλάβει να τα κάνουμε όλα, αλλά η ομάδα μας βρίσκεται σε ένα αρκετό καλό επίπεδο».

Για τον Αχαρναϊκό:

«Όταν δεν γνωρίζεις τον αντίπαλο και τα πρόσωπα και το πλάνο τους, πηγαίνεις κατά προσέγγιση. Μεγαλύτερη βάση δίνουμε στη δική μας ομάδα, ώστε ό,τι και να προκύψει στο γήπεδο να είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε.

Είναι η πρεμιέρα και για τους δύο, οπότε θα χρειαστεί προσοχή από το πρώτο λεπτό, πολλά τρεξίματα και διάθεση. Θα υπάρχει και άγχος, αλλά με πίστη, πάθος και συγκέντρωση θα πάρουμε τη νίκη».

Αν με νίκη θα έρθει πιο κοντά η πρόκριση:

«Είναι βήμα βήμα. Προέχει η Πέμπτη και να πάρουμε τη νίκη. Τη συνέχεια θα τη δούμε. Θέλουμε να δείξει και ο κόσμος των Χανίων ότι αυτή τη νέα προσπάθεια θα την αγκαλιάσει. Τους καλούμε όλους να μας βοηθήσουν».

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης είπε:

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι καλό και για την ψυχολογία μας. Έχουμε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό και αν παρουσιαστούμε καλοί και κάνουμε αυτά που πρέπει θα νικήσουμε. Την περίοδο που βρισκόμαστε καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμοι. Παρόλα αυτά εμείς μέσα από τη δουλειά έχουμε πολύ καλά τρεξίματα. Η ποιότητα και το τρέξιμο θα δώσει τη νίκη σε μία από τις δύο ομάδες και ευελπιστώ αυτή να είμαστε εμείς».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep