Νίκη με Αποστολίδη

Ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός νίκησε 1-0 τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο σε φιλικό παιχνίδι.

Φιλικό στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο έδωσε την Τετάρτη (30/8) ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός. Η ομάδα των Χανίων επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 54' ο Αποστολίδης έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο καλύτερες στιγμές ήταν το σουτ του Ξύδα που έδιωξε σε κόρνερ ο Κασμερίδης (27') και το δοκάρι του Βρεττού (32').

Στο δεύτερο μέρος, στο 54', ο Παντελάκης βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Ξύδα, που πάσαρε στον Χαλκιαδάκη, ο οποίος γύρισε στην περιοχή για τον Τασιούλη, που με τη σειρά του άνοιξε στον Αποστολίδη. Αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στα δίχτυα. Στο 65' το σουτ του Χαλκιαδάκη κόντραρε στα σώματα και ο Κασμερίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 74' ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάου, ο Ξύδας έκανε σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε άουτ. Τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία το πλασέ του Χαλκιαδάκη, το οποίο μπλόκαρε ο Κασμερίδης.

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (73′ Καρυωτάκης), Μπαλάφας, Γιαλούσης, Κανδυλάκης (57′ Αργκιλέσι), Κασσαπάκης (59′ Παναγιωτάκης), Μπάμπης (77′ Μπιτζάρι), Φραγκουλάκης (80′ Φουκαράκης), Γαρεφαλάκης (57′ Ετόφ), Μωραΐτης (80′ Καραγκιόζι), Παπαδάκης (46′ Μελισσόπουλος).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (46′ Παπαδόπουλος), Φουάσης (46′ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου (46′ Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης, Γκίνη (46′ Λεμονής), Βρεττός (46′ Τασιούλης), Ξύδας (77′ Λουβιτάκης), Αποστολίδης, Ποτουρίδης (46′ Χαλκιαδάκης).

Last modified onΤετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep