ΑΟΧ - Κισσαμικός... Πειραιά!

Οκτώ δανεικούς από τον Ολυμπιακό μετράει ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός με την προσθήκη του Αντώνη Καραγεώργη.

Ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός συνεχίζει το... βιολί των δανεισμών συμπληρώντας αισίως 12άρι (!) με την προσθήκη του αμυντικού Αντώνη Καραγεώργη! Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς προέρχεται πάλι από τον Ολυμπιακό που έχει στείλει στους "κυανόλευκους" συνολικά 8 παίκτες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο! Εκτός αυτού ανακοινώθηκε η έλευση του Πρόδρομου Μπλατσιώτη από την Κ20 της Βέροιας.

Εχουν προηγηθεί οι Μανώλης Σάλιακας (δεξί μπακ χαφ), Άρντιτ Τόλι (στόπερ), Αντώνης Φουάσης (αριστερό μπακ), Δημήτρης Τασιουλής (μεσοεπιθετικός), Γιώργος Ξύδας (επιθετικός), Κώστας Μεγαρίτης (μέσος) και Ιάσων Γαβαλάς (τερματοφύλακας), ενώ δεν συνυπολογίζεται στην καταμέτρηση ο Νώντας Παντελάκης. Ο 22χρονος αμυντικός έπαιζε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα την προηγούμενη διετία, ωστόσο φέτος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Χανιώτες δίχως να υπάρχει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ υποσημείωση για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τους Καραγεώργη και Μπλατσιώτη:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Καραγεώργη (με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός) και Πρόδρομο Μπλατσιώτη.

Ο αμυντικός Αντώνης Καραγεώργης είναι γεννημένος στις 16 Μαΐου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Διγενή Ρόδου. Για τέσσερα χρόνια στη συνέχεια βρέθηκε στην Καλλονή, όπου για ένα χρόνο παρέμεινε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, που απέκτησε τα δικαιώματά του. Με την ΑΕΛΚ μετράει συνολικά 4 συμμετοχές σε επίσημα ματς (Football League – Κύπελλο Ελλάδας).

Ο τερματοφύλακας Πρόδρομος Μπλατσιώτης γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1999, ξεκίνησε από τον Θερμαϊκό Κορινού και στη συνέχεια εντάχθηκε στη Βέροια, παίζοντας στις ομάδες υποδομής της".

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 01:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep