Με πατήρ και υιό

Ο Κώστας Βερναδάκης Ο Κώστας Βερναδάκης

Η πρόσληψη του Κώστα Βερναδάκη από τον ΑΟΧ - Κισσαμικό και η νέα συνεργασία με την οικογένεια Πετράκη.

Ένας γνώριμος της οικογένειας Πετράκη ανέλαβε την Κ-19 του ΑΟ Χανιά - Κισσαμικού. Ο Κώστας Βερναδάκης, άλλοτε συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη, θα έχει πλέον επαγγελματική επαφή (έστω κι αν αυτή τη φορά δεν είναι τόσο άμεση) και με τον γιο τού Ρεθυμνιώτη κόουτς, τον Γιώργο, ο οποίος κρατάει το "πηδάλιο" της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Κώστα Βερναδάκη, που αναλαμβάνει την ομάδα Κ19.

Είναι γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου 1968 και υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΟ Χανιά στη Football League 2 (με προπονητή τον Γιάννη Πετράκη) και στη Football League. Επί σειρά ετών ήταν προπονητής των ομάδων Παίδων του ΑΟ Χανιά και εν συνεχεία της ομάδας Νέων στη Football League. Διετέλεσε προπονητής στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και ήταν εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Χανιά. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε ΑΕ Δαράτσου, Ατλαντίδα, ΑΟΔΑ, Γρανίτη, Θησέα (Δ’ Εθνική), Ιδομενέα και ΑΟΧ 2004».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep