Έτοιμος για την υπέρβαση

«Να χαρούμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Αλέξης Σελινιωτάκης

Αποφασισμένοι να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είναι στον Κισσαμικό. Η ομάδα του Καστελίου ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης (11/1) την προετοιμασία της για την ιστορική αναμέτρηση στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (12/01, 19:30).

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Σελινιωτάκη στο kissamikos.gr για το παιχνίδι: «Σίγουρα είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι στα χρονικά της ομάδας και μία πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας. Εμείς θα πάμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και πιο πολύ να χαρούμε το παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Από εκεί και πέρα έχουμε στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Πανελευσινιακό, που σίγουρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μας και στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα παίξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα το ευχαριστηθούμε κι από εκεί κι ύστερα το μυαλό μας θα είναι μόνο στο πρωτάθλημα, όπου μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι Βλάχος, Ν’ Γκουέμ Γκέκας, Φυντικάκης, Αντωνιάδης, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Γιαλούσης. Η αποστολή αναχωρεί ακτοπλοϊκώς το βράδυ της Τετάρτης από το λιμάνι της Σούδας και η επιστροφή έχει προγραμματιστεί αεροπορικώς για το πρωί της Παρασκευής (13/01).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Σταθάκης, Σελινιωτάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Καβράκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Λουβιτάκης, Θέος, Ποκόνγκ, Κίκε, Μάντζης, Μίλιτς.

Παράλληλα, τα συλλυπητήριά της εξέφρασε η ΠΑΕ Κισσαμικός για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Θανάση Σγουρομάλλη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Θανάση Σγουρομάλλη, για την απώλεια του».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep