«Μας έκαναν υπερήφανους»

Την πίεση της ΑΕΛ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Κισσαμικός.

Υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος παρά την ήττα (1-0) του Κισσαμικού από την ΑΕΛ. Όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ομάδα μας έχει ένα σλόγκαν "Κισσαμικός σύλλογος περήφανος ποδοσφαιρικός". Σήμερα αυτά τα παιδιά μας έκαναν περήφανους όλους. Και εμένα, αλλά και όλη την περιοχή απέναντι σε μία ιστορική ομάδα που θα έπρεπε να είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς δίχως πίεση, οι αντίπαλοι θα την είχαν και το ξέραμε αυτό. Ουσιαστικά εμείς παίζαμε χωρίς άγχος, αντίθετα η ΑΕΛ αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι δίχως αύριο. Ήταν ένα παιχνίδι που κέρδισε η ΑΕΛ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω και ένα βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας ήταν η παραμονή και εμείς ψάχνουμε το κίνητρο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σε ένα τέτοιο γήπεδο με ένα τέτοιο κόσμο πώς να μην το πετύχεις αυτό. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους».

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης είπε:
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα για την προσπάθειά μας. Σταθήκαμε με επιτυχία σε μία από τις καλύτερες έδρες και ομάδες της κατηγορίας. Ακολουθήσαμε ένα πλάνο που ήταν σωστό, ενώ θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και γνωρίσαμε την ήττα».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep