«Για τη νίκη με ΑΟΧ»

Τους τρεις βαθμούς θα διεκδικήσει ο Κισσαμικός στο ντέρμπι με τον ΑΟΧ, όπως τόνισε ο Σταμάτης Σαπαλίδης.

Ο 25χρονος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τα «δελφίνια» σκοράροντας κόντρα στη Ζάκυνθο και σε δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2, επισήμανε πως θέλει τη νίκη και κόντρα στον ΑΟΧ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ιδανικές συνθήκες που βρήκε στον Κισσαμικό, αλλά και τον στόχο της άνετης παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαπαλίδη:

Για την νίκη κόντρα στην Ζάκυνθο:

«Θέλαμε την νίκη οπωσδήποτε. Τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Μπήκαμε δυνατά και αποφασιστικά στο ματς και πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ. Χάσαμε ευκαιρίες αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη επιτέλους στο Μάλεμε. Μας έφυγε ένα άγχος που είχαμε».

Για το ματς με τον ΑΟΧ:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Θέλουμε τη νίκη και θα δουλέψουμε σκληρά όλη την βδομάδα για να τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ότι ο ΑΟΧ δεν έπαιξε την περασμένη αγωνιστική. Βέβαια εμείς κοιτάμε την ομάδα μας».

Για την πορεία του Κισσαμικού:

«Είμαστε μία νέα ομάδα στην κατηγορία. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο και στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στην Φούτμπολ Λιγκ. Θα κοιτάξουμε φέτος να έχουμε μία άνετη και γρήγορη παραμονή. Όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα. Θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας. Είμαστε μία υγιής ομάδα. Το κλίμα είναι άριστο».

Για την επιλογή του να έρθει στην ομάδα τον Γενάρη:

«Μου είχαν πει τα καλύτερα και τα βλέπω και εγώ τώρα. Είμαι ένα μήνα εδώ και είναι όλα υπέροχα. Η διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα βρεθεί λύση και με το γήπεδο και τότε η ομάδα θα μπει σε άλλη… φάση. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά ήθελα να έρθω σε μία ομάδα που θα παίζω».

Για την αποχώρηση του Εργοτέλη:

«Μας στενοχώρησε όλους. Έχουν οι παίκτες οικογένεια και είναι κρίμα να μένουν στον.. αέρα. Ο Εργοτέλης έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και μου έχει πει ο Αυγενικού τι πέρασαν φέτος».

Για την παρουσία του στα Γιάννενα και τον Γιάννη Πετράκη:

«Ο Πετράκης είναι Κύριος. Έχει κάνει μία σπουδαία πορεία με την ομάδα και με την αξία του έχει καθιερωθεί σε Πανελλήνιο επίπεδο. Με βοήθησε πάρα πολύ. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep