Έμεινε εκτός ο Αυγενικού

Η αποστολη του Κισσαμικού για τον αγώνα με τον Κισσαμικό.

Το πρωί του Σαββάτου (20/2) με την προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κισσαμικού για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τη Ζάκυνθο. Στην αποστολή έχουν επιλεχθεί οι: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσουβαλτσίδης, Τσοντάκης, Κουρτεσιώτης, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττας, Βαττής, Τσικουδάκης, Σαπαλίδης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

Εκτός από τον Σπύρο Μπαξεβάνο έμεινε ο Δημήτρης Τσερκέζος, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Βλάχος. Ο νεοαποκτηθείς Αυγενικού δεν μπήκε στην αποστολή, ούτε και οι Σμίλτος, Ποκόνγκ και Σκραπάρας.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (photos)

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, το βράδυ της Παρασκευής (19/02), πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κισσαμικού στο εστιατόριο "Πυξίδα". 

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και της Ακαδημίας, αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, η οποία είναι σημαδιακή για την ομάδα, αφού συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυσή της.

Last modified onΚυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep