Αεροπορικώς για… Καρδίτσα

Με περιπετειώδη τρόπο θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα ο Κισσαμικός για το παιχνίδι της Κυριακής.

Τα «δελφίνια» δεν μπορούν να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει τη μετάβαση της αποστολής στην Αθήνα με αεροπλάνο. Ωστόσο, οι παίκτες του Κισσαμικού θα ταξιδέψουν το πρωί του Σαββάτου σε δυο γκρουπ, σε δύο πτήσεις. Στη συνέχεια, η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην Καρδίτσα, ελπίζοντας να μην υπάρχουν καθυστερήσεις με κλειστούς δρόμους.

Σε δήλωσή του στο kissamikos.gr, ο Σπύρος Μπαξεβάνος υπογράμμισε τις δυσκολίες του αγώνα με την Αναγέννηση: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που δείχνει στην έδρα της ότι ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα στο στυλ, στον χαρακτήρα και στη φιλοσοφία τη δική μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά εμείς όπως σε κάθε ματς έτσι και σε αυτό πηγαίνουμε με σκοπό να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του Κισσαμικού δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Πότσι για το παιχνίδι με την Αναγέννηση, αλλά εκτός έμειναν και οι Σκραπάρας, Γιαγκόζης, Ταραλίδης, Παντελάκης, αλλά και ο Ποκόνγκ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα με τη βίζα του την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην αποστολή για την Καρδίτσα συμμετέχουν οι: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Τσοντάκης, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Σμίλτος, Μάνιας, Λώττας, Τσικουδάκης, Βαττής, Σαπαλίδης, Μάντζης και Ποσίνκοβιτς.


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep