«Βγάζει υγεία ο Κισσαμικός»

Φερέγγυα ομάδα χαρακτήρισε τους «νεοφώτιστους» ο Κώστας Κουρτεσιώτης

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Κισσαμικού, Κώστας Κουρτεσιώτης, τονίζει ότι στόχος όλων είναι να πάνε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, αρχής γενομένης από την εξασφάλιση της παραμονής. Επίσης, τόνισε πως η ομάδα της Κισσάμου βγάζει υγεία εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την μετακίνησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Athletic Radio»:

Για την αποχώρηση του Εργοτέλη από το πρωτάθλημα: «Είναι λυπηρό και ό,τι και να πούμε τώρα είναι λίγο. Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός όχι μόνο για το κρητικό ποδόσφαιρο αλλά για το ελληνικό γενικότερα. Και ο ΑΟΧ έχει προβλήματα όπως και πολλές άλλες ομάδες στην Φούτμπολ Λιγκ και όχι μόνο. Ίσως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα»…

Για τον Κισσαμικό: «Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα αλλά έχω διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ένα οργανωμένο σωματείο. Έχει ένα έμπειρο τεχνικό τιμ και η διοίκηση είναι κοντά μας. Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε. Είμαστε μία νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη ομάδα που πάει βήμα-βήμα. Στόχος μας είναι η γρήγορη σωτηρία αλλά αν προκύψει κάτι στην πορεία δεν θα πούμε όχι. Δεν χρειάζεται όμως αποπροσανατολισμός. Αν φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο, τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και το μέλλον μας ανήκει. Η ομάδα βγάζει υγεία και είναι φερέγγυα».

Για την επιστροφή του στα Χανιά: «Τα όσα πέρασα στον Πλατανιά είναι αξέχαστα και συγκλονιστικά. Θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη μας. Επέστρεψα στο νησί γιατί είχα μία επαφή με έναν φιλόδοξο και αξιόλογο κύριο, τον Αντώνη Ροκάκη που ό,τι λέει το κάνει πράξη. Έχω συμπαίκτες και τους Λαζαρίδη, Τσοντάκη, Πότσι που τους είχα και στον Πλατανιά κι έτσι η προσαρμογή είναι πιο εύκολη. Και αυτοί με έπεισαν ότι γίνεται κάτι καλό σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε τον Κισσαμικό όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το ματς με την Παναχαϊκή: «Πήραμε ένα σημαντικό διπλό στο τέλος αν και από την αρχή ήμασταν κυρίαρχοι στο ματς. Έχει και αυτή η ομάδα πολλά προβλήματα. Εμείς θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα και το πήραμε».

Για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Κέρκυρα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Ο Κισσαμικός δεν έχει να χάσει τίποτα από τέτοια ματς. Είναι μία ομάδα με βλέψεις για την Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε στο τέλος εμείς. Ευτυχώς παίζουμε πάλι στα Χανιά αν και εγώ δεν πρόλαβα τα ματς στο Ρέθυμνο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο ματς».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Είναι ανταγωνιστικό αλλά έχει πέσει το επίπεδο λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν σε πολλές ομάδες. Ήδη άρχισαν οι αποχωρήσεις και νομίζω ότι δυστυχώς θα υπάρξει και συνέχεια. Έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο».

Για το κρητικό ποδόσφαιρο: «Το κρητικό ποδόσφαιρο είναι σε άνθιση τα τελευταία χρόνια. Απλά από το Ηράκλειο τα ηνία έχουν περάσει στα Χανιά. Το Ηράκλειο κυριαρχούσε αλλά έγιναν λάθη. Η Κρήτη είναι ποδοσφαιρομάνα».

Πηγή: athlitiko.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep