Μιλάει με Εσκαλάντε ο Κισσαμικός

Σε συζητήσεις για την απόκτηση του Χοσέ Εσκαλάντε βρίσκεται ο Κισσαμικός.

Παίκτη από την Ονδούρα θέλει να φέρει στην Κρήτη ο Κισσαμικός. Ο λόγος για τον Χοσέ Εσκαλάντε, ο οποίος είναι γεννημένος στις 29 Μαΐου 1995 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (δεκάρι). Η ομάδα του Καστελλίου είναι δεδομένο πως μιλάει με τον Λατινοαμερικανό, ο οποίος ανήκει στην Ολίμπια, ομάδα της χώρας του. Ο νεαρός φέρεται να έχει ζητηθεί ως δανεικός, μια και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο στην Ολίμπια.

Όπως δήλωσε ο Εσκαλάντε: «Ο ατζέντης μου, Μιγκέλ Ριέρα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα. Θα ήταν μία καλή ευκαιρία για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου εκεί. Είχα απευθείας επαφή με τον πρόεδρο του Κισσαμικού. Έχει δει κάποια βίντεο και έτσι εξέφρασε ενδιαφέρον». Ο Ριέρα από την πλευρά του είπε στη «La Pensa»: «Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της Ολίμπια για να πάει δανεικός στην Ελλάδα».

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του, έχει βρει καταφύγιο στις ΗΠΑ, καθώς έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του ποδοσφαιριστή, Άρνολντ Περάλτα, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του και στενός του φίλος. Στην Ονδούρα, άλλωστε, η εγκληματικότητα είναι η μεγαλύτερη σε ποσοστό στη Λατινική Αμερική. 

Σημειώνεται ότι ο Κισσαμικός θέλει να αποδεσμεύσει τον Γιανκ Τσιμόντζι, ώστε να αδειάσει θέση ξένου στην ομάδα.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 22:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep