Τρεις μέσα, Ταραλίδης έξω

Με «πονοκεφάλους» για τον Μπαξεβάνο θα αρχίσει η προετοιμασία του Κισσαμικού ενόψει Πανελευσινιακού

Σε… προσθαφαιρέσεις στο απουσιολόγιό του προχωράει στον Κισσαμικό ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Οι «νεοφώτιστοι» αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό στην Κρήτη για την 12η αγωνιστική. Την Τρίτη (8/12) το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σε ήπιους ρυθμούς, με την προετοιμασία να ξεκινάει ουσιαστικά την Τετάρτη (9/12) το πρωί.

Το θετικό για τον Μπαξεβάνο είναι πως σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι Λαζαρίδης, Βλάχος και Σελινιωτάκης θέτοντας εαυτούς στη διάθεσή του για το ματς με τους «σταχυοφόρους». Αντιθέτως, εκτός πλάνων φαίνεται πως τέθηκε ο Ταραλίδης που αποκόμισε πρόβλημα από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου κι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις περιμένοντας τα αποτελέσματα.

Από κει και πέρα, ο Ποσίνκοβιτς ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και θέτει «υποψηφιότητα» για την αποστολή απέναντι στην ομάδα τα Ελευσίνας. Αντιθέτως, ο Πότσι παραμένει εκτός καθώς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Όσο για τον Τσουβαλτσίδη η αποκατάστασή του βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο και την Παρασκευή (11/12) θα κάνει νέα ακτινογραφία για το χέρι του, χωρίς φυσικά να υπολογίζεται ακόμη για την αποστολή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep