«Περαστικά» και «ευχαριστώ»

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους διοικούντες τον Κισσαμικό στον Τσουβαλτσίδη – Ευχαριστίες στον Αστροναύτη Γελάνθης για το γήπεδο

Άτυχος στάθηκε στο πρώτο ματς του Κισσαμικού στο Κύπελλο για τη νέα σεζόν ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στις Σέρρες. Γι’ αυτό οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ φρόντισαν να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση κι επάνοδο στα γήπεδα με την εξής ανακοίνωση: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη, που υπέστη κάταγμα στο χέρι στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό».

Επίσης, οι «νεοφώτιστοι» εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στην ομάδα του Αστροναύτη Γελάνθης για την παραχώρηση του γηπέδου όπου προπονούνται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία. «Η ΠΑΕ Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του Α.Ο. Αστροναύτης Γελάνθης, για την παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τη Λαμία. Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον πάτερ Κωνσταντίνο Τσιαντάκη, που με προσωπικές του ενέργειες φρόντισε ώστε να παραχωρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο στην ομάδα μας. Ο πάτερ Κωνσταντίνος, που είναι συγγενής με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νίκο Τσιαντάκη, αποτελεί ουσιαστικά την ψυχή της ομάδας και τον άνθρωπο που επιμελείται ακόμα και για το κούρεμα του χόρτου» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, σχετικά με τα αγωνιστικά, ύστερα από την ενσωμάτωση των Λώττα και Τσερκέζου η προπόνηση της Πέμπτης (29/10) διεξήχθη χωρίς προβλήματα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να δίνει έμφαση στον τομέα της κατοχής της μπάλας. Για την Παρασκευή (30/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξανά πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Αστροναύτη Γελάνθης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep