«Ραντεβού στο ΔΑΚ Γάλλου»

Κάλεσμα από τους διοικούντες τον Κισσαμικό ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό – Σε κυκλοφορία τα διαρκείας

Για το ιστορικό ματς με τον Αχαρναϊκό, καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας στην Football League για τον Κισσαμικό, η διοίκηση των «νεοφώτιστων» απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να την στηρίξουν μεταβαίνοντας στο Ρέθυμνου, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο ΔΑΚ Γάλλου του Ρεθύμνου, η ομάδα μας δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της για το πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ 2015-2016, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό. Στηρίξτε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Κισσαμικού και ωθήστε τους με το χειροκρότημά σας και τη φωνή σας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός!
*Η αναχώρηση των λεωφορείων για το ΔΑΚ Γάλλου θα γίνει το Σάββατο (24/10) στις 14:00 από το περίπτερο του Κώστα Φραγκιουδάκη στο Καστέλλι. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Για κρατήσεις τηλ. 6977987836 (Ξενοφών Ξηρουχάκης).
*Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Αννουσάκειου Ιδρύματος».

Τέλος, όσοι φίλαθλοι του Κισσαμικού είχαν εγγραφεί για εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας σεζόν, μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι είναι ήδη διαθέσιμες από τα γραφεία της ομάδας. Αναλυτικά αναφέρεται: «Σε κυκλοφορία τέθηκαν από την Πέμπτη οι κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ Κισσαμικός για το πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ 2015-2016. Η διάθεση των καρτών θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας μας, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Ξενοφώντα Ξηρουχάκη (τηλ. 6977987836)».

Last modified onΠέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep