«Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά»

Μεγάλα περιθώρια βελτίωσης έχει ο Κισσαμικός ενόψει της συμμετοχής του στη Football League σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο

Πολύ σημαντικό ήταν για τον Κισσαμικό το γεγονός πως δεν απειλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο που τόνισε πάντως πως η ομάδα του θέλει ακόμη πολλή δουλειά καθώς έχει κάποια προβλήματα.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζαμε με μία ομάδα που, για μας, δεν είναι Γ’ Εθνικής, αλλά ομάδα Α’ Εθνικής. Είναι μια ομάδα που έδειξε ότι έχει ένα καλό υλικό από ποδοσφαιριστές και που θα μπορούσε να σταθεί πολύ εύκολα στη Β’ Εθνική. Νομίζω ότι θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Από 'κει και πέρα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ειδικά στο α’ ημίχρονο έγιναν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι εμείς ήμασταν πιο τυχεροί και βρεθήκαμε να βάζουμε δύο γκολ και στο β’ ημίχρονο κάναμε πιο πολύ διαχείριση του παιχνιδιού. Δεν απειλήσαμε, δεν απειληθήκαμε όμως και αυτό ήταν το σημαντικό» τόνισε αρχικά με τη… φιλική νίκη επί του ΟΦΗ ο τεχνικός του Κισσαμικού.

Σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του ανέφερε: «Εμείς σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Εχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν μπει με την ομάδα μας. Έχουμε κάποια προβλήματα, θέλουμε πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Θα πάμε σε μία καινούργια κατηγορία για μας με στόχο την παραμονή, αυτό και τίποτε άλλο».

Ερωτηθείς για το τι χρειάζεται ο ΟΦΗ προκειμένου να πετύχει την άνοδο στη Super League, υπογράμμισε: «Για μένα είναι η διάρκεια. Σίγουρα είναι καλή ομάδα, σίγουρα πρέπει ν’ αντέξουν στην πίεση οι ποδοσφαιριστές γιατί η φανέλα είναι βαριά. Εδώ, πάντα το αποτέλεσμα θα πρέπει σίγουρα να είναι η νίκη. Θα συναντήσει ομάδες, πρέπει να καταλάβει ο ΟΦΗ ότι το ποδόσφαιρο στην Γ’ Εθνική είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έπαιζε στην Α’ Εθνική κατηγορία. Θα βρει πολλές ομάδες να τον περιμένουν, να παίζουν αντιποδόσφαιρο, θα πάει στην Αθήνα, θα παίζουν δυνατά οι ομάδες σε πλαστικά γήπεδα που είναι μεγάλη καταπόνηση για τους ποδοσφαιριστές. Αλλά νομίζω ότι έχει την ποιότητα και τα παιδιά που έχουν παραστάσεις ειδικά από Β’ Εθνική. Και το προπονητικό τιμ ξέρει την κατηγορία. Ο Μουράτ έκανε προπονητής στη Β’ Εθνική, έκανε πρωταθλητισμό. Ν’ αντέξουν στην πίεση, να έχουν διάρκεια, να το πιστέψουν και νομίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούν».

Πηγή: athlitiko.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep