Νέο διετές ο Πενταράκης

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τα Χανιά.

Την ανανέωση του συμβολαίου του με τα Χανιά υπέγραψε ο Βενιζέλος Πενταράκης. Ο 24χρονος τερματοφύλακας θα μείνει στους Κυανόλευκους για δύο ακόμα χρόνια. Φέτος δεν κατέγραψε συμμετοχή, ενώ πέρυσι είχε 2 παρουσίες ως δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βενιζέλο-Στέφανο Πενταράκη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο γεννημένος στις 15 Ιουλίου 2000 τερματοφύλακας βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2022, με ένα μικρό διάλειμμα όταν αγωνίστηκε δανεικός για έξι μήνες στον Απόλλωνα Πόντου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Βενιζέλος ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του τόπου μου. θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι βέβαιος πως μέσα από τη δουλειά μας θα συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική εικόνα που έχουμε σαν ομάδα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πραγματοποιήσουμε ένα βήμα παραπάνω ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση του πολυπόθητου στόχου».

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2024 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep