«Αδικήσαμε τον Πουλικίδη»

Τα Χανιά ανέφεραν ότι ο Δραμινός διαιτητής στο ματς με την Καλαμάτα δεν ήθελε να ευνοήσει ή να αδικήσει καμία από τις δύο ομάδες.

Τον διαιτητή Κώστα Πουλικίδη και τους βοηθούς του Ιορδάνη Απτόσογλου, Ανδρέα Φωτόπουλο συνεχάρη η ΠΑΕ Χανιά μία ημέρα μετά το 1-1 με την Καλαμάτα στα Περιβόλια. Η ανακοίνωση των Κυανόλευκων:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τον διαιτητή κ. Πουλικίδη και τους βοηθούς του, κ.κ. Απτόσογλου και Φωτόπουλο, καθώς και τον 4ο, κ. Μπεκιάρη, για τη δίκαιη διαιτησία στο χθεσινό αγώνα με τη φίλη ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Πουλικίδη, τον οποίο αμφισβητήσαμε τις προηγούμενες μέρες, άδικα όπως τελικά αποδείχτηκε (αλλά όχι αναίτια ούτε αδικαιολόγητα, όπως γνωρίζει τόσο η ΚΕΔ όσο και η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ). Ο κ. Πουλικίδης, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παρά τα λάθη του, έδειξε ότι δεν ήθελε να ευνοήσει/αδικήσει καμιά από τις δύο ομάδες. Και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και όλες τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θέλουμε, επίσης, να συγχαρούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, καθώς και τους παρατηρητές της Super League 2, κ.κ. Σπηλιόπουλο, Βαπόρη και Βλαχάκη, για την άρτια αστυνόμευση και διοργάνωση του αγώνα.

Αφήσαμε για το τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τον υπέροχο κόσμο μας, τους φιλάθλους των Χανίων, που για ακόμα μια φορά και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες γέμισαν το γήπεδο των Περιβολίων, αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας και μαζί με τους παίκτες μας "βροντοφώναξαν" προς πάσα κατεύθυνση ότι ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!».

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιανουάριος 2024 09:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep