«Όχι» Γιούχτα στα Χανιά

Η ΠΑΕ Γιούχτας δήλωσε στη σύσκεψη για το ματς με τα Χανιά ότι δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια ούτε για μεμονωμένους οπαδούς της τυπικά φιλοξενούμενης.

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών των Χανίων στο «Γεντί Κουλέ» για το ματς με τον Γιούχτα αναμένεται να εισηγηθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Αυτό γιατί στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Κυριακής (19/11) η τυπικά γηπεδούχος δήλωσε ότι δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια, ούτε ξεχωριστή εξέδρα στους Κυανόλευκους.

Η ενημέρωση των Χανίων:

«Σας ενημερώνουμε ότι στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Γιούχτας-Χανιά, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 19/11 στις 15:00 στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ζήτησε να της δοθούν εισιτήρια και ξεχωριστή κερκίδα για τους φιλάθλους της. Η ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ δήλωσε ότι δεν δύναται να διαθέσει εισιτήρια για τους οργανωμένους φιλάθλους των Χανίων, ούτε να ληφθεί μέριμνα για ξεχωριστή κερκίδα για τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους, δεδομένου ότι, πέρα από τη θύρα των επισήμων όπου θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τις προσκλήσεις, θα λειτουργήσει μόνο μία θύρα, όπου δεν είναι εφικτός ο διαχωρισμός μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου συμφώνησε με την ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ και δήλωσε ότι θα καταθέσει αίτημα για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των Χανίων».

Last modified onΠέμπτη, 16 Νοέμβριος 2023 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep