«Απαιτούμε τη μετάδοση του αγώνα»

Έντονα παράπονα των Χανίων για την επιλογή της SL2 να μη μεταδοθεί το ντέρμπι με την Καλαμάτα, αλλά και αυτή της ΚΕΔ για τον ορισμό Παπαδόπουλου.

Η Super League 2 επέλεξε να δείξει στο Youtube την Κυριακή (22/10) το ματς Ηλιούπολη - Διαγόρας Ρόδου και όχι το ντέρμπι Καλαμάτα - Χανιά. Η επιλογή αυτή προκάλεσε ανησυχία στους Κρητικούς, οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία τους και για τον ορισμό του διαιτητή Παπαδόπουλου. Όπως διέρρευσαν:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ είναι έντονα δυσαρεστημένη λόγω της απόφασης της Λίγκας να μην καλύψει τηλεοπτικά τον προσεχή αγώνα της με την Καλαμάτα. Αναρωτιόμαστε ποιος - και με ποια κριτήρια - επιλέγει τους αγώνες που μεταδίδονται από το κανάλι της Λίγκας στο Υoutube. Με ποια λογική επιλέχθηκε για την Κυριακή ο αγώνας Ηλιούπολη-Διαγόρας αντί του ντέρμπυ της αγωνιστικής Καλαμάτα-Χανιά;

Η μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, σε συνδυασμό με τον ορισμό του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου, λίγες μέρες μετά την απόδοση του στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, μας προκαλεί έντονες ανησυχίες.

Απαιτούμε τη μετάδοση του αγώνα και συγχρόνως ελπίζουμε ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της, όπως ζητήσαμε από την ΚΕΔ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας και της φετινής δυναμικής των δύο ομάδων και να μην γίνει "τοξικό" το πρωτάθλημα με το καλημέρα...».

Last modified onΤετάρτη, 18 Οκτώβριος 2023 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep