«Μπορούμε, αρκεί να το πιστέψουμε»

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ροκάκη στην επίσημη «πρώτη» των Χανίων. Δύο προσθήκες προανήγγειλε ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Η επίσημη «πρώτη» των Χανίων έγινε την Παρασκευή (04/08) στα Χανιά και ο πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης στην ομιλία του ανέφερε:

«Δείχνουμε με τις κινήσεις μας ποιες είναι οι προσδοκίες και οι στόχοι μας. Όπως σας είπα και την πρώτη μέρα που μιλήσαμε, μπορούμε να το πετύχουμε αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μαζί και ν’ αγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός γηπέδου. Και αυτό θα κάνουμε… Όπως έχετε καταλάβει στον ρουχισμό της ομάδας δεν υπάρχει το σήμα, το οποίο σήμα θα είναι το καινούργιο που θα μπει σύντομα.

Θέλω πραγματικά όπως σας είπα και προ καιρού και οι παλαιότεροι γνωρίζουν, να νιώθετε και να αισθάνεστε πολύ περήφανοι που είστε σε αυτήν την οικογένεια, γενικότερα, στον οργανισμό της ΠΑΕ Χανιά και να δίνετε το 110% του εαυτού σας για σας, για τους προπονητές σας, για τη διοίκηση, για τον κόσμο, για τα Χανιά. Τα Χανιά είναι μια μεγάλη ομάδα που πρέπει πάντα να παλεύει και να πρωταγωνιστεί και να πετυχαίνει τη νίκη. Φέτος αυτό θα γίνει πιο αισθητό στους αντιπάλους μας και γενικότερα στον κόσμο. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».

Ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης είπε:

«Εδώ και κάποιες μέρες έχουμε μπει ήδη στην περίοδο εκείνη όπου μέσα από την καθημερινότητα θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας για να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα. Σε μια πολύ απαιτητική χρονιά αφενός γιατί αναμένεται ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι και αφετέρου γιατί οι στόχοι μας είναι υψηλότεροι από τους περσινούς.

Υπάρχει συνέπεια και διάθεση, που είναι κάτι φυσιολογικό όταν ξεκινάς μια χρονιά με φιλοδοξίες και θες να πας ένα βήμα πιο μπροστά από ό,τι πέρυσι. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που δεν είναι φέτος μαζί μας για την προσφορά τους για την πολύ καλή περσινή χρονιά που είχαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ποσοστό προσθήκης που έχουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή μιας και έχουμε αποκτήσει 9 ποδοσφαιριστές, συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους και αυτό κάνει ακόμα καλύτερο το έργο μας στη δουλειά και στο δέσιμο της ομάδας. Ευχόμαστε να είναι υγιείς αυτή την επίπονη περίοδο που μας περιμένει. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί βγάζουμε ποιοτικότερες προπονήσεις.

Με έντονο το συναίσθημα της ευθύνης θα εργαστούμε σκληρά για να παρουσιάσουμε στο γήπεδο την ομάδα που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτήν την ομάδα που θα υλοποιήσει στόχους και οράματα και θα κάνει εμάς και όλο τον κόσμο που την αγαπά να αισθάνεται χαρούμενος και περήφανος με την αγωνιστική της εικόνα στα γήπεδα».

Για τις μεταγραφές που απομένουν:

«Η αλήθεια είναι ότι όπως είπα και πριν δηλώνουμε ικανοποιημένοι γιατί τη δεδομένη χρονική περίοδο έχουμε υλοποιήσει σχεδόν το 85% των μεταγραφικών στόχων που θέλαμε και σε αριθμό αλλά και σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και θέσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που απομένει ακόμα είναι δύο προσθήκες, στην αμυντική και στη μεσαία γραμμή».

Για το νέο πρωτάθλημα:

«Θεωρητικά κάποιες ομάδες δείχνουν ότι έχουν ξεκινήσει με ψηλά τον πήχη και με υψηλούς στόχους για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τα πιο ξεκάθαρα πράγματα φαίνονται μέσα στο γήπεδο όταν θα ξεκινήσει η χρονιά. Αναμένεται σίγουρα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω στρώματα διότι η δομή του είναι τέτοια. Αυξήθηκε ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονται σε ένα πιο μειωμένο αριθμητικά όμιλο και αυξήθηκε ο αριθμός των μνηστήρων των ομάδων για την άνοδο, οπότε αυτά είναι στοιχεία που θα συνθέσουν ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2023 10:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep