Τηλεδιάσκεψη με ΕΡΤ

Ημέρα τηλεοπτικού συμβολαίου η Τετάρτη (16/12) για τη Super League 2 και τη Football League όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 μίλησε την Τετάρτη (16/12) ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος και αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη με την ΕΡΤ για να κλείσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Όπως είπε σχετικά με την αναζήτηση εσόδων:

«Κινούμαστε προς κάθε κατεύθυνση. Σήμερα στις 14.00 έχουμε τηλεδιάσκεψη με την ΕΡΤ και θεωρώ ότι θα κλείσουμε. Καταλαβαίνουμε ότι η Κυβέρνηση κάνει προσπάθειες να μας βοηθήσει και μέσω του Στοιχήματος

Έχουμε στείλει επιστολές στην ΕΠΟ να διαβιβαστούν στη FIFA και την UEFA. Ζητάμε οικονομική ενίσχυση των ομάδων για τον Covid, για τα κόστη. Έχουν βγει κάποια προγράμματα που θα βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι».

Για την έναρξη προπονήσεων και πότε υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ανέφερε:

«Θα επικοινωνήσουμε με τη ΓΓΑ για να μας πουν πόσο είναι το εφικτό όριο προπονήσεων, 15 ημέρες, 20 και θα κάνουμε το αίτημά μας για να μπορούμε να ξεκινήσουμε. Είναι μία πολύ καλή αρχή. Είναι χιλιάδες οικογένειες. Υπήρχε ένα στοιχείο αδικίας, γιατί μιλάμε για 22 ανθρώπους που θα παίξουν σε έναν ανοικτό αγωνιστικό χώρο με όλα τα μέτρα».

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2020 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep