Θέλει εξαίρεση ο Λεουτσάκος

Η διοργανώτρια επιδιώκει να προλάβει τη νέα ΚΥΑ και να εξαιρεθεί από τα μέτρα αρχικά η Super League 2.

Σαφή ήταν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν το Σάββατο (30/10), με τις Super League 2, Football League να κατεβάζουν ρολά. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή θέλει να προλάβει τη νέα ΚΥΑ και να εξαιρεθεί αρχικά η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι από το Σάββατο κιόλας η Volley League είχε δημοσιοποιήσει επιστολή - αίτημα εξαίρεσης.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι ομάδες της Super League 2 και της Football League τηρούν στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο και κάνουν διαρκώς τεστ... Όπως λέει, οι πρόεδροι έχουν «ματώσει» οικονομικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μην διεξαχθούν οι δύο κατηγορίες, αφού την Τρίτη (03/11), δηλαδή τέσσερις ημέρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα, θα έχει ραντεβού με την ΕΡΤ για να κλείσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Είναι αβέβαιο αν την Κυριακή (01/11) επιτευχθεί επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς (Χαρδαλιά, Αυγενάκη, Μαυρωτά) για να πειστούν σχετικά με την τήρηση των μέτρων και να ανάψουν το «πράσινο φως».

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2020 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep