Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης

Χωρίς δυνατότητα αντίδρασης συνεδριάζει τη Δευτέρα (24/08) η λίγκα. Θέμα η ενημέρωση των μελών για τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε την Τετάρτη (19/08) δύο αποφάσεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των Super League 2, Football League. Όπως είναι γνωστό, η μία πρόταση που υπερψηφίστηκε είναι η μία κατηγορία να αποτελείται από 18 ομάδες και η άλλη από 16, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης θα αποφασίσει αν θα καταργήσει την FL, ώστε να δημιουργηθεί ενιαία Β' Εθνική δύο ομίλων.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα της διοργανώτριας; Η λίγκα όρισε ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα (24/08, 14.30) με μόνο θέμα συζήτησης την ενημέρωση των μελών της για τις αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν στη Θεμιστοκλέους δεν θα γίνει ψηφοφορία, προκειμένου με πλειοψηφία 3/4 να περάσει κάποια πρόταση. Η λίγκα, άλλωστε, επέμενε στο δικό της πλάνο αναδιάρθρωσης (SL1 με 18, SL2 με 16, FL με 14) το οποίο δεν πήρε σάρκα και οστά, ενώ και η πρόταση για δύο ομίλους δεν είχε συμπληρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία. Έτσι, καλείται να ακολουθήσει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Last modified onΤετάρτη, 19 Αύγουστος 2020 19:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep