Ξεκινάει το πρωτάθλημα! (pics)

Η Super League 2 αποφάσισε να μπει στο γήπεδο το Σαββατοκύριακο 28,29 Σεπτεμβρίου. Η αντιπρόταση στην ΕΡΤ.

Την απόφαση να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της Super League 2 έλαβε το ΔΣ της λίγκας την Τετάρτη (25/09). Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ και έπειτα από ψηφοφορία κατέληξαν στην άμεση έναρξη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ κατέθεσε πρόταση για ψαλίδι 60% σε σχέση με τα προβλεπόμενα από την αναδιάρθρωση χρήματα και περιμένει έως την Πέμπτη (26/09) απάντηση από τη λίγκα. Η ψηφοφορία ήταν... ντέρμπι και κρίθηκε με ψήφους 7-6, αφού δεν λήφθηκε υπόψη η ψήφος του Πλατανιά που τάχθηκε εγγράφως υπέρ της έναρξης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στο ΔΣ, η ψηφοφορία είχε ως εξής:

«Όχι» στην έναρξη: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός.

Υπέρ της έναρξης: ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Χανιά, Λεουτσάκος, Θωμαΐδης (ΕΠΟ).

Το πρώτο «ναι» ήρθε από τα Χανιά, ενώ όταν το αποτέλεσμα ήταν 5-5 ήρθε η σειρά του Απόλλωνα Λάρισας να ψηφίσει. Η θεσσαλική ομάδα έκανε το 6-5 υπέρ του «όχι», αλλά το αποτέλεσμα (7-6) διαμόρφωσαν τα «ναι» των Λεουτσάκου, Θωμαΐδη και ενώ προηγουμένως είχε αποφασιστεί να μην μετρήσει το έγγραφο του Πλατανιά που τασσόταν υπέρ της σέντρας.

Η αντιπρόταση στην ΕΡΤ

Το απόγευμα της Τετάρτης (25/09) η Super League 2 συνέταξε επιστολή, η οποία θα σταλεί στην ΕΡΤ και θα κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Τι αναφέρει αυτή; Ότι προτείνει «ψαλίδι» 20% και όχι 60% για τους «9», και 12% για τους Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά, δεν αναφέρεται ο Απόλλων Σμύρνης που έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Η λίγκα θα περιμένει απάντηση από την ΕΡΤ έως την Τρίτη (01/10) και σε περίπτωση που δεν πάρει απάντηση, τότε χωρίς να προηγηθεί νέο ΔΣ και ψηφοφορία, το πρωτάθλημα θα διακοπεί επ' αόριστον. Αναλυτικά:

atil1

atil2

atil3

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2019 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep