«Το νόμιμο ζητάμε»

Η Football League θα αντιδράσει αν δεν τηρηθεί ο ΚΑΠ σχετικά με την κάλυψη κενών στη Super League.

[googlead][/googlead]

Την απόφαση της ΕΠΟ περιμένουν στη Football League, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον υποβιβασμό ομάδων που δεν περάσουν τη διαδικασία αδειοδότησης. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε σχετικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και τόνισε ότι αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα, η λίγκα θα αντιδράσει. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για το αν ομάδες της Football League πάρουν τις θέσεις ομάδων της Superleague που τυχόν υποβιβαστούν:

«Αυτό δεν είναι το νόμιμο; Εμείς θα ζητήσουμε να τηρηθεί η νομιμότητα, δεν μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες. Ήδη ταλαιπωρηθήκαμε πέρυσι, μη γίνει το ίδιο και φέτος. Αυτό που πρέπει να γίνει στις ομάδες της Football League πρέπει να γίνει και με αυτές της Super League. Δε ζητάμε ειδική μεταχείριση για τις ομάδες τις δικές μας. Δεν έχουμε θεσμούς;
Δεν έχουμε όρια; Δεν είπαμε να απαλλαχτούμε από κάτι».

Για το ποιος είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του κανονισμού:

«Η ΕΠΟ. Εμείς αναμένουμε. Το θέμα είναι εσωτερικό της Super League, είχαν συμβούλιο. Εμείς δεν μπαίνουμε στα εσωτερικά τους, ζητάμε να τηρηθεί η νομιμότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για το αντίθετο. Αλλιώς θα παραπονεθούμε και είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Γραμμένο».

Για το γεγονός ότι πέρυσι δεν τηρήθηκε η νομιμότητα και έμεινε στην κατηγορία ο Λεβαδειακός αντί να ανεβεί ο Αρης:

«Πέρυσι υπήρχαν θέματα με τον Ηρακλή που ο ίδιος δήλωσε παραίτηση από τη Super League. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναμένουμε. Δεν θα το αφήσουμε έτσι».

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2018 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep