Παράταση έως 28/02

Νέα παράταση στις ΠΑΕ της Football League για τον φάκελο επιτήρησης και αδειοδότησης.

[googlead][/googlead]

Επιπλέον χρονικό διάστημα να καταθέσουν τον φάκελο επιτήρησης και αδειοδότησης θα έχουν οι ΠΑΕ της Football League. Η προθεσμία έληγε στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά οι πληροφορίες του FL News αναφέρει πως επετεύχθη συμφωνία για παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Σημειωτέον ότι για τις ΠΑΕ της Super League η προθεσμία είναι η 31η Μαρτίου για τη διαδικασία αδειοδότησης, κάτι που δείχνει ότι δεν τηρούνται τα ίδια μέτρα και σταθμά με τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Η παράταση επετεύχθη έπειτα από ραντεβού που είχαν στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο νομικός σύμβουλος, Αντώνης Βουγίδης. Είναι δε υπό διαπραγμάτευση, όπως λέγεται, η ποινή για τις ΠΑΕ που δεν περάσουν την επιτήρηση, δηλαδή αν εν τέλει θα υπάρχει αφαίρεση βαθμών ή πρόστιμο.

Εννοείται ότι η παράταση αυτή αποτελεί... χαρμόσυνο νέο για την πλειοψηφία των ΠΑΕ, αφού υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο θα περνούσαν τη διαδικασία με επιτυχία. Τουλάχιστον τώρα τους δίνεται επιπλέον χρόνος για να διακανονίσουν τις οφειλές.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 09:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep