«Πέμπτη ο έλεγχος»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στο FL News για τη μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου είναι η νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football League μετά την κάλυψη των κενών που είχαν δημιουργήσει οι παραιτήσεις στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στο FL News για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν και εξήγησε ότι από τη στιγμή που υφίσταται πλέον ΕΕΑ δεν μπορούσε το πρωτάθλημα να εκκινήσει χωρίς έλεγχο. Αυτός, μάλιστα, όπως σημείωσε, θα γίνει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Λεουτσάκος δήλωσε στο FL News:

«Είχαμε πει ότι θα ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα και θα παίρναμε την ευθύνη η διοργανώτρια και οι πρόεδροι των ΠΑΕ σε περίπτωση που δεν οριζόταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μετά από συννενόηση με τον Υπουργό και άμεση ανταπόκριση του ίδιου λύθηκε το θέμα και ορίστηκε ΕΕΑ, η οποία την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει και θα εξετάσει τους φακέλους των ομάδων της Football League.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής και του κενού στην ΕΕΑ που καλύφθηκε, είμαστε υποχρεωμένοι νομότυπα να ακολουθήσουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Για τον λόγο αυτό το πρωτάθλημά μας θα πάει μία εβδομάδα πίσω. Δεν είναι στην ευθύνη τη δική μας.

Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα και έλυσε το πρόβλημα πάρα πολύ γρήγορα. Να νωρίζουν όλοι ότι αυτό γίνεται για να μπορεί να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με νόμιμες διαδικασίες. Θα είχαμε ζητήματα με ενστάσεις σε διαφορετική περίπτωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ...
«Πρεμιέρα 28 Οκτωβρίου»
Στον... αέρα η σέντρα

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep