Οι νέες μπάλες του πρωταθλήματος (photos)

Μερικές από τις μπάλες που εμφανίζονται στο σάιτ της Capelli Sport Μερικές από τις μπάλες που εμφανίζονται στο σάιτ της Capelli Sport

Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε στη συμφωνία με την Capelli Sport.

[googlead][/googlead]

Μία από τις αλλαγές που θα καταγραφούν στη Football League τη σεζόν 2017-18 είναι... στρογγυλή! Νέες μπάλες θα χρησιμοποιηθούν φέτος στο πρωτάθλημα. Όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στην κλήρωση υπάρχει συμφωνία με την αμερικάνικη εταιρεία Capelli sports.

Από κει και πέρα ο πρόεδρος της λίγκας τόνισε στην εκπομπή του «Allaboutaris» και τον Libero 107,4, ότι θα λυθεί το θέμα του Βραζιλιάνου Γιόνε Πίντο (που υπέστη ρήξη χιαστών τον Αύγουστο και δεν έχει χειρουργηθεί ακόμη) και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι "με όσες ομάδες ξεκινήσουμε με τόσες θα τελειώσουμε".

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τις καινούριες μπάλες του πρωταθλήματος:
"Θα έχουμε καινούριες μπάλες φέτος. Η εταιρία λέγεται Capelli, είναι αμερικάνικη, την οποία έχει η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Ντούισμπουργκ. Μια καινούρια μπάλα και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε και σε άλλα επίπεδα. Ακόμη και σε επίπεδο χορηγίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό".

-Για τον Πίντο:
"Θα λυθεί αυτό το θέμα. Είχα ένα ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και θα έχει λυθεί μέχρι την Δευτέρα. Ήταν ένα διαδικαστικό θέμα. Αλίμονο, δεν έχει να κάνει ούτε με τον Άρη, ούτε με την Football League, το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί, δεν το συζητάμε αυτό".

-Για την κλήρωση:
"Θέλαμε να πετύχει η κλήρωση και ήμασταν αγχωμένοι. Χρειαζόμαστε κριτική για να γινόμαστε καλύτεροι. Γι' αυτό έβγαλα και φωτογραφία με τους δημοσιογράφους. Για να ξέρω ποιοι με κρίνουν. Θεωρώ πάντως πως πήγαμε καλά".

-Για την συνεννόηση της Super League με την Football League:
"Έγινε σημαντικό βήμα με την ΕΠΟ και βρισκόμαστε σε διάλογο. Εγώ το ξαναλέω, το πρόβλημα της Football League χτυπάει και την πόρτα της Superleague.  Αν δεν κάτσουμε όλοι μαζί για να βρούμε έναν τρόπο να  βρούμε έσοδα θα μας χτυπήσει όλους. Και την Super League"

-Για τις ομάδες που θα μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα:
"Είμαι αισιόδοξος πως με όσες ομάδες ξεκινήσουμε με τόσες θα τελειώσουμε. Αυτή ειναι και η προσπάθεια μας. Αν θυμόσαστε αυτές που εγκατέλειψαν πέρσι ήταν οι 2 ομάδες της Superleague. Ακόμη και το πρώτο ραντεβού που είχα κάνειμε τον κύριο Παπαθανασάκη, τον είχα ρωτήσει "Είσαστε χρεωμένος, θα αντέξετε στην Β' ΕΘνική;" και ενώ με είχε διαβεβαιώσει, στο τέλος δεν άντεξε".

Last modified onΠαρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 12:04

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep