Το ματς της ημέρας

Η Λαμία δίνει τον... υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ για την 29η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Παιχνίδι - ορόσημο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, της ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League χαρακτηρίζουν όλοι στη Λαμία αυτό της 29ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται το Σάββατο (06/05, 17:00 ΕΡΤ3) την αντίστοιχη του Ηρακλείου στο πρώτο από τα τρία διαδοχικά ντέρμπι που την περιμένουν ως το φινάλε και αν καταφέρει να βγει αλώβητη, τότε θα βρεθεί μια ανάσα από τη σπουδαία επιτυχία.

Ο νομός Φθιώτιδας ζει και αναπνέει για τον αγώνα αυτό. Οι «κυανόλευκοι» με διαρκείς εκκλήσεις προσπαθούν να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση και η ανταπόκριση είναι τέτοια που το ΔΑΚ υπολογίζεται πως θα είναι κατάμεστο. Ενδεχόμενη νίκη, άλλωστε, θα διατηρήσει τον ΠΑΣ Λαμία σε απόσταση ασφαλείας από τον 3ο Άρη και θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο, δεδομένου ότι όλοι οι πρωτοπόροι έχουν στη συνέχεια του προγράμματός τους τον Πανθρακικό.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του ταξίδεψε «πληγωμένος» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Το σερί των έξι νικών διακόπηκε απέναντι στον Απόλλωνα. Το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ήρθε η ισοφάριση (1-1) ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια και οι Κρητικοί εκτός από δύο πολύτιμους βαθμούς που έχασαν, κινδυνεύουν και με «καμπάνα». Ισοβαθμούν με τον ΑΟ Τρίκαλα και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα θα κληθούν να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη διεκδίκηση της 3ης θέσης.

Όπως ο ΟΦΗ, έτσι και η Λαμία μετά την ήττα από τα Τρίκαλα «έχτισε» σερί έξι νικών. Είναι αήττητη στο ΔΑΚ Λαμίας σε 19 διαδοχικά επίσημα παιχνίδια, με τελευταία ήττα στις 23 Απριλίου από τον ΑΟΤ. Στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να πετύχει το απόλυτο 13/13 εντός και το γήπεδό της είναι το μεγάλο όπλο για την επίτευξη του στόχου. Όπως φαίνεται και στο διάγραμμα του FL News, από την 4η αγωνιστική και έπειτα ποτέ δεν βγήκαν εκτός τροχιάς ανόδου. Αντίθετα, οι «μελανόλευκοι» ποτέ δεν μπόρεσαν να πλασαριστούν στην πρώτη δυάδα...

LAMOF

Από τις τρεις ήττες που έχει γνωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα η Λαμία οι δύο έχουν έρθει από ομάδες της πρώτης πεντάδας. Ηττήθηκε στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα και στα Τρίκαλα, όμως στα άλλα τρία ντέρμπι πανηγύρισε τρίποντα. Επικράτησε των Άρη, Τρικάλων εντός και του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Η ομάδα του Ηρακλείου στα έξι ντέρμπι έχει την απογοητευτική συγκομιδή 0-2-4. Οι δύο ισοπαλίες με τον Απόλλωνα και οι υπόλοιπες ήττες από ΑΟ Τρίκαλα, Λαμία και Άρη.

Οι γηπεδούχοι εκτός από το απόλυτο βαθμών εντός έδρας διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μόλις 9 φορές έχει παραβιαστεί η εστία της Λαμίας, 4 φορές εντός έδρας. Ωστόσο, ενδιαφέρον στοιχείο του ντέρμπι της 29ης στροφής είναι ότι στον αγωνιστικό χώρο θα βρεθούν έξι ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει συνολικ 62 τέρματα στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Βασιλόγιαννη (13), Ματσούκα (9), Καραγιάννη (8), Ντουρμισάι (7) των «κυανόλευκων» και τους Βουό (10), Μάνο (8), Χαντί (7) του ΟΦΗ.

Σε ό,τι αφορά στις απουσίες, η Λαμία θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Τζόκιτς, Παπαργυρίου. Ο πρώτος έχει να αγωνιστεί, πάντως, από τις 19 Μαρτίου και ο δεύτερος από τις 2 Απριλίου. Πλήγμα για τη μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων ο τραυματισμός του Μπόατενγκ, ενώ για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός οι Ράντι, Αντουκόρ, που έχουν να χρησιμοποιηθούν από τις 26 Μαρτίου.

H νίκη της Λαμίας στη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Lamia-OFI-Crete-953156) προσφέρεται σε απόδοση 1.73.
Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Lamia-OFI-Crete-953156)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 06 Μάιος 2017 03:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep