Την «πληρώνουν» οι συνεπείς

Στη Football League θεωρούν δεδομένο ότι πολλές ΠΑΕ δεν θα περνούν τα στάδια επιτήρησης την επόμενη σεζόν.

Η άνοδος των ΟΦΗ, Άρη στο πρωτάθλημα της Football League δημιουργεί προσδοκία για μία καλύτερη σεζόν, όμως από πλευράς διοργανώτριας δεν φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια να αποφευχθούν φαινόμενα αποχωρήσεων όπως φέτος. Και αυτό γιατί στις προτάσεις της, οι οποίες αναμένεται να επικυρωθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τον επόμενο μήνα, συμπεριλαμβάνεται και η μη αφαίρεση βαθμών για όσες δεν περνούν τη διαδικασία της επιτήρησης! Κάτι που, βέβαια, ίσχυσε και φέτος εν μέρει, αφού μόνο τρεις βαθμοί αφαιρέθηκαν από τις Ζάκυνθο, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, ενώ όλοι έκαναν και μεταγραφές πλην των Αχαιών παρά την απαγόρευση.

Αντί, λοιπόν, να αφαιρούνται βαθμοί, οι Football League, ΕΠΟ συμφώνησαν ώστε να υπάρχουν πρόστιμα στα στάδια 2-4 και αφαίρεση τριών βαθμών από την επόμενη σεζόν στο 5ο. Τα πρόστιμα, βέβαια, θα κρατούνται από τα έσοδα. Μεγαλύτερη ελαστικότητα, λοιπόν, για όσες ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις...Και με δεδομένο όσα είδαμε φέτος, είναι άγνωστο αν θα έχουν και τις προβλεπόμενες επιπτώσεις.

Εκτός αυτής της διαφοροποίησης, τα οδοιπορικά των διαιτητών θα μπορούν να πληρώνονται έως και δύο ημέρες μετά τους αγώνες, ενώ επίκειται και μείωση των προστίμων. Αντίθετα, δεν προχωρά η πρόταση για κλήρωση των διαιτητών.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Μάιος 2016 18:46

2 comments

  • iliasdoxa
    iliasdoxa Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 19:12 Comment Link

    Το πρωταθλημα της β εθνικης ειναι η μητρα της ανομιας. Οσοι εχουν επαφες με παραγοντες και ποδοσφαιριστες αντιλαμβανονται σε τι αναφερομαι. Δυστυχως ολα ξεκινουν και τελειωνουν στην οικονομικη ανεχεια των ΠΑΕ, οι οποιες λειτουργουν υπο την ανοχη των ποδοσφαιρικων και διοικητικων αρχων. Ποσες ΠΑΕ δεν εχουν δημοσιευσει ισολογισμους τα τελευταια χρονια, ποσες δεν εχουν προχωρησει σε αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου για να καλυπτουν τις σωρευμενες ζημιες...πως ειναι δυνατο να επιβιωνουν στο πρωταθλημα ΠΑΕ με εσοδα λιγτερα απο τα μισα των εξοδων τους??? Η δικη μου προταση ειναι η εξης: Καταργηση του Συνεταιρισμου της football league και υπαγωγη του πρωταθληματος στην ΕΠΟ. Αυτο πρακτικα σημαινει εξοικονομηση χρηματων που μεχρι τωρα καλυπταν αχρειαστες αναγκες, οπως εξοδα παραστασεων προεδρου Συνεταρισμου, διοικητικων υπαλληλων, νομικων συμβουλων, υπευθυνων τυπου, εργολαβων καθαρισμου, μισθωσεις κτιριων κλπ. Αυτα τα χρηματα θα ηγαινουν αποκλειστικα στην καλθυψη των εξοδων μετακινησεων και πληρωμης των διαιτητων. Ενισχυση με ενα ποσοστο (πχ 2%) απο τα εσοδα ολων των ομαδων που συμμετεχουν σε ευρωπαικες διοργανωσεις (περιπου 40.000.000) στο πρωταθλημα της β εθνικης, το οποιο οσο πιο ποιοτικο και καθαρο θα γινεται τοσο θα εξυπηρετει και τα συμφεροντα των μεγαλων ομαδων στην ανευερεση φθηνων ποδοσφαιριστων - ταλεντων. Προθεσμια ενος ετους σε ολες τις ΠΑΕ ηδη αγωνιζονται στο πρωταθλημα να εκπληρωσουν τους ορους λειτουργιας κατα το δικαιο των ανωνυμων εταιριων, αλλιως η αδεια συμμετοχης θα ανακαλειται. Επιδειξη στη αρχη της ποδοσφαιρικης χρονιας επιχειρηματικου πλανου ( εσοδων - εξοδων).

  • ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
    ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 17:54 Comment Link

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΡΑΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ. ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΕΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΕΡΕΤΕ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ....ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ; ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ; ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠ....ΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΣΑΝΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ Α΄ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛ.ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ", ΠΗΡΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΕΥ ΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝ.ΕΞΟΔΩΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ; ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ - ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΜΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, "ΚΑΛΑ.ΚΑΝΕΤΕ". ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΡΩΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ. 'ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ"

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep