Διώξεις σε Παναχαϊκή, Ελευσίνα!

Νέα ύποπτα χειραγώγησης παιχνίδια στη Football League και διώξεις για Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή.

Η λίστα με τα «ύποπτα» ματς μεγαλώνει στη Football League. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και την ΠΑΕ Πανελευσινιακός για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους και για επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα.

Οι Αχαιοί διώκονται για την ήττα (4-1) από τον Πανελευσινιακό στις 2 Μαρτίου, ένα ματς που αρχικά είχε αναβληθεί έπειτα από καταγγελία των γηπεδούχων για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή τους, Γιώργου Λαμπρόπουλου. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα της Ελευσίνας διώκεται για την ήττα (2-0) της στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το flnews από τις 15 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

Της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός της 6/3/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός της 2/3/2016)».

Last modified onΠέμπτη, 05 Μάιος 2016 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep