Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλογιάννης: «Μισθούς από την Ένωση»

Οι διαβεβαιώσεις του προέδρου της διοργανώτριας και το… άγνωστο για Διαγόρα, Εθνικό Αστέρα.

Aπό την ερχόμενη σεζόν θα παρακρατούνται χρήματα από χορηγίες των ομάδων και έτσι οι ποδοσφαιριστές της Β’ και Γ’ Εθνικής θα πληρώνονται τους μισθούς τους μέσω της διοργανώτριας αρχής. Αυτό θα ισχύσει και για την ενίσχυση που θα πάρουν τώρα οι ομάδες από τον ΟΠΑΠ.

Το οικονομικό ζήτημα απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης (06/03) οι αρχηγοί των ομάδων της Football League με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Σπύρο Καλογιάννη.

Ο Καλογιάννης, λοιπόν, αποκάλυψε στους παίκτες ότι από την ερχόμενη σεζόν θα παρακρατούνται χρήματα από χορηγίες των ομάδων και έτσι η Ένωση Β’, Γ’ Εθνικής θα πληρώνονται τους μισθούς τους μέσω της διοργανώτριας αρχής, ενώ διαβεβαίωσε άπαντες ότι τα λεφτά που θα εκταμιευθούν από τον ΟΠΑΠ θα πάνε απευθείας στους ίδιους.

Δεν υπήρξαν δεσμεύσεις για τον Διαγόρα και τον Εθνικό Αστέρα που έχουν μεγάλες οφειλές και το μέλλον τους είναι αβέβαιο και ο Θοδωρής Γκίτκος ήδη πήρε διαβεβαίωση για το ότι θα πάρει ως αρχηγός 25.000 ευρώ από τα χρήματα του ΟΠΑΠ για να τα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Αν και δεσμεύτηκε, λοιπόν, για όλες τις ΠΑΕ, δεν έκανε το ίδιο για τον Διαγόρα και τον Εθνικό Αστέρα, το μέλλον των οποίων είναι αβέβαιο και οι οφειλές πολύ μεγάλες. Μάλιστα, λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας της Καισαριανής, Βασίλη Αδαμάκη και τον αρχηγό, Θοδωρή Γκίτκο και συμφώνησαν ο τελευταίος να πάρει ένα ποσό περίπου 25.000 ευρώ από τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ και να το μοιραστεί με τους απλήρωτους συναδέλφους του στον Εθνικό Αστέρα.

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2012 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep