Νέο ΔΣ η Football League

Η τελευταία ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αποτέλεσε αφορμή για νέο ΔΣ στη Football League.

Ξανά στη Θεμιστοκλέους θα βρεθούν την Παρασκευή (18/12, 14:00) τα μέλη της Football League. Η διοργανώτρια αρχή μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια (α' αντιπροέδρου της), ο οποίος εκτόξευσε έμμεσα βέλη και προς τον Σπύρο Καλογιάννη, συγκάλεσε συμβούλιο με κύριο θέμα ημερήσιας διάταξης: Θέματα Δεοντολογίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα τεθεί θέμα της παρουσίας του στο πόστο αυτό.

Στο πρόσφατο συμβούλιο υποτίθεται ότι όλες οι ΠΑΕ συμφώνησαν να μην εκδίδουν ανακοινώσεις με βολές σε άλλες ΠΑΕ, αλλά όλα έμειναν στα... λόγια. Με αποκορύφωμα τη νέα τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος προφανώς δεν υιοθέτησε την απόφαση αυτή αν και αντιπρόεδρος της λίγκας. Φυσικά, ακόμα δεν έχει έρθει και ανακοίνωση από πλευράς Πανουργιά Παπαϊωάννου, αν και ο ιδιοκτήτης της Λαμίας είχε τονίσει ότι θα τοποθετούνταν σχετικά με τον χαρακτηρισμό «Καμόρα» που είχε δώσει στη διοργανώτρια.

Η ανακοίνωση:

«Συνεδριάζει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 14:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Θέματα Δεοντολογίας
2.- Διάφορα Θέματα»

Last modified onΔευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep